Mar09

Your Business Card on the Internet

Wednesday, 09 March 2016 Categories Enterprise, 2016

  • Translation status: 40%

Your Business Card on the Internet
El teu Website és la teva targeta de visita a Internet. Ha de captar l'atenció dels usuaris i clients i fer-los desitjar allò que estan veient. S'ha de veure bé en tot tipus de dispositius mòbils presents i futurs i tot això ho volem amb el menor cost per a nosaltres.
Pensant en les teves necessitats hem adoptat el UIKit, un conjunt d'eines que ens estalvien de reinventar la roda. Amb elles podem construir el que necessiteu i com a exemple, el que teniu a les vostres mans, Websites que compten amb els efectes que captiven més, que reorganitzen els continguts ("Responsiveness") en en una columna si el dispositiu és petit o en moltes columnes si disposem de més espai; Websites que requereixen molt poc codi ("Less") per a que la pàgina Web es descarregui (reduint el temps d'espera per a que els nostres visitants no s'aburreixin i marxin a una altra pàgina). Les eines adoptades compten també amb material per construir el que volguem ("Components") i a més a més els podem adaptar a les necessitats ("Customizer").
Els projectes Web que fem son així: fets a la teva mida tal i com tu els vols, amb eines presents i avantguardistes. I com que estan basats amb un Gestor de Continguts, els pots actualitzar fàcilment mantenint als teus usuaris captivats cada vegada que et visiten.
UIKit i Joomla! son una aposta de futur indiscutible ! Posa't en contacte amb nosaltres per parlar de les teves necessitats i dubtes i de com et podem ajudar a solucionar-los.

Read more news

Android to Android push notifications

Android to Android push notifications

New SnoreWare Android platform

New SnoreWare Android platform

Snorek running on SnoreWare

Snorek running on SnoreWare

Snore Partner: two modes for two user types

Snore Partner: two modes for two user types

New snore detection applications

New snore detection applications

Search this Website

Sponsors

  • Available space for sponsors

Android Apps