Mär09

Ihre Website spricht für Sie

Mittwoch, 09 März 2016 Categories Unternehmen, 2016

  • Übersetzung: 25%

Ihre Website spricht für Sie
El teu Website és la teva targeta de visita a Internet. Ha de captar l'atenció dels usuaris i clients i fer-los desitjar allò que estan veient. S'ha de veure bé en tot tipus de dispositius mòbils presents i futurs i tot això ho volem amb el menor cost per a nosaltres.
Pensant en les teves necessitats hem adoptat el UIKit, un conjunt d'eines que ens estalvien de reinventar la roda. Amb elles podem construir el que necessiteu i com a exemple, el que teniu a les vostres mans, Websites que compten amb els efectes que captiven més, que reorganitzen els continguts ("Responsiveness") en en una columna si el dispositiu és petit o en moltes columnes si disposem de més espai; Websites que requereixen molt poc codi ("Less") per a que la pàgina Web es descarregui (reduint el temps d'espera per a que els nostres visitants no s'aburreixin i marxin a una altra pàgina). Les eines adoptades compten també amb material per construir el que volguem ("Components") i a més a més els podem adaptar a les necessitats ("Customizer").
Els projectes Web que fem son així: fets a la teva mida tal i com tu els vols, amb eines presents i avantguardistes. I com que estan basats amb un Gestor de Continguts, els pots actualitzar fàcilment mantenint als teus usuaris captivats cada vegada que et visiten.
UIKit i Joomla! son una aposta de futur indiscutible ! Posa't en contacte amb nosaltres per parlar de les teves necessitats i dubtes i de com et podem ajudar a solucionar-los.

Weitere Nachrichten

Android zu Android Push-Benachrichtigungen

Android zu Android Push-Benachrichtigungen

Bei der 4YFN Messe in Barcelona

Bei der 4YFN Messe in Barcelona

Beeindruckend

Beeindruckend

Google präsentiert die Maps API

Google präsentiert die Maps API

Google Developers Startup Pack

Google Developers Startup Pack

Suchen innerhalb der Webseite

Mit der Unterstützung von

Android Apps