Mär09

Auszeichnung seitens Samsung

Mittwoch, 09 März 2016 Escrit per Marc Farssac Busquets Categories Unternehmen, 2014, 2010 - 2015

  • Übersetzung: 25%

Guanyadors del Samsung Gear2 Challenge

Auszeichnung seitens Samsung
El Juny del 2014 Samsung va convocar el concurs "Samsung Gear2 Challenge". Es tractava d'un repte per a programadors de tot el món per a inventar i programar aplicacions pel rellotge SmartWatch Gear2 tot just posat al mercat.

Snorek havia funcionat fins aquell moment només amb un Wearable de fabricació pròpia. En una primera etava vem fer un prototipus que funciones amb un Gear2 mimtjançant notificacions. Les notificacions son un mitjà habitual en les aplicacions Android i extensibles als aparells Wearables que s'hi conectin. Aquesta aproximació ens permetia de manera relativament simple comprovar l'efectivitat de l'aplicació i de la vibració d'un SmartWatch per a ser avisats dels roncs.

Calia treballar per una solució òptima i aquesta consistia en desenvolupar un Widget per al rellotge. Els Widgets son petites aplicacions que una App per Android descarrega al rellotge quan s'adona que el té conectat. Aquesta aplicació per rellotges (el Widget) està programat per funcionar amb el sistema operatiu del rellotge (en aquest cas el sistema operatiu Tizen) i utilitza els recursos del dispositiu de forma autònoma. En particular el Widget pot llegir l'estat dels botons, detectar si l'usuari llisca el dit per la pantalla, mostrar menus i activar la vibració del rellotge entre altres.

En els videos adjunts veiem el prototipus i la versió preliminar ja amb funcionament del Widget.

L'aplicació va ser premiada en el Round 1 (amb $2.000) en el que hi van participar dos mil desenvolupadors d'arreu del món. En la segona fase vem seguir desenvolupant el projecte i aquest cop vem millorar la interfície d'usuàri de l'aplicació Android.

El projecte no va estar entre els cinquanta millors i per tant no va guanyar en el Round 2. Tot i així aquesta versió va representar l'orígen d'SleepApp, aplicació per Android i rellotges amb el sistema operatiu Android Wear.

Weitere Nachrichten

Android zu Android Push-Benachrichtigungen

Android zu Android Push-Benachrichtigungen

Bei der 4YFN Messe in Barcelona

Bei der 4YFN Messe in Barcelona

Beeindruckend

Beeindruckend

Google präsentiert die Maps API

Google präsentiert die Maps API

Google Developers Startup Pack

Google Developers Startup Pack

Suchen innerhalb der Webseite

Mit der Unterstützung von

Android Apps